ADANA / İMAMOĞLU - Şehit Osman Tatar İlkokulu

Ara

Aşağıdaki linke tıklayarak okulumuzda hazırladığımız 15 Temmuz Çocuk Gazetemize ulaşabilirsiniz.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda geri dönüşüm sergisi düzenlendi.

Ara

Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık programı düzenlediler.

Ara

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz özel eğitim sınıflarında yüz boyama etkinliği yapıldı.

Ara

Cumhuriyetin 100. Yılı Yüz Etkinlik Kapsamında okulumuzda uçurtma şenliği yapıldı.

Kas

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZI 26.10.2023 TARİHİ SAAT 14.00'TE OKUL KONFERANS SALONUMUZDA VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında hazırladığımız ŞEHİTLİK KÖŞEMİZ.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda da coşkuyla kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını Salı Pazarında yapılan ilçe töreninde coşkuyla kutladı.

Ekm

FİLİSTİN'DE BAŞTA ÇOCUKLAR OLMAK ÜZERE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN OKULUMUZDA SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU.